facebookPixel Cafè torrat a Catalunya, Cafè de Proximitat - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya

Beneficis del Cafè de Proximitat:

Com a bon cafeter segur que sabràs apreciar el sabor i l’aroma que desprèn un cafè ben torrat. Però, coneixes tots els beneficis de comprar el cafè acabat de torrar?

  • El cafè torrat a Catalunya és un producte de proximitat perquè està acabat de torrar. El cafè acabat de torrar conserva totes les aromes i sabors.
  • Comprant cafè torrat a Catalunya, gaudim del millor cafè i protegim la nostra indústria i els nostres treballadors.
  • De l’hort a l’olla: El Cafè torrat a Catalunya estalvia transport, emmagatzematge logístic i per tant energia. Per aquest motiu és més ecològic.
  • El cafè torrat a Catalunya, és un producte de Km 0.
  • Consumir cafè torrat de proximitat, és consumir amb seguretat.

El viatge del gra de cafè

El cafè és un producte que en origen prové dels tròpics. Pel Port de Barcelona, arriben a Catalunya sacs o big-bags plens de grans de cafè verd, encara no aptes pel consum, llevat d’algunes infusions.

Per a fer un cafè, com el que ens agrada, cal torrar-lo a la temperatura justa i durant el temps adequat. Això és el que fan els mestres cafeters dels torrefactors de Catalunya.

Una vegada torrat, s’envasa al buit i es distribueix als establiments d’hostaleria i a les botigues. Es recomana consumir-lo com més aviat millor.

On pots trobar el cafè torrat a Catalunya?

El Gremi del Cafè, Torradors de Catalunya està format per 25 empreses que serveixen habitualment els seus productes als professionals dels sectors d’hostaleria, restauració, vending i majoristes d’alimentació. D’uns anys ençà, han innovat en els productes oferint cafè amb càpsules, monodosis i altres formats.

Podeu comprar directament als torradors de cafè de Catalunya. Per fer-ho, entreu a les pàgines web de cada torrador: hi trobareu una àmplia gamma de formats que segur que s’adapten a les vostres necessitats.

El cafè català a altres establiments comercials

Podeu trobar cafè torrat a Catalunya, per les empreses del Gremi del Cafè, Torradors de Catalunya, a un ampli ventall d’establiments de Catalunya: Hipermercats, Supermercats, Cash & Carry, botigues d’alimentació, i botigues especialitzades en productes de proximitat.