El cafè a Catalunya
El ventall de tipus de cafè que es consumeixen és molt ampli. De tots ells, els més consumits són els següents.
Cafè doble
Dos cafès en una tassa fets amb el cassó de dos cafès
Cafè Espresso
Tallat curt de cafè o llàgrima
Poc cafè i molta llet
Amb llet
Cappuccino
1/3 de cafè, 1/3 de llet, 1/3 de llet emulsionada
Amb llet, Amb Xocolata
Cafe-Latte
Cafè amb molta llet i una mica de llet emulsionada
Amb llet
Carajillo, cigaló o cafè amb gotes
Cafè amb licor (brandi, whisky, rom, anís)
Amb alcohol
Rebentat
Cafè amb gotes de licor de canya, orujo o altres aiguardents. A Tarragona és típic amb Chartreuse verd
Amb alcohol
Mocca-Vienès
Cafè amb xocolata, llet i llet emulsionada
Amb llet, Amb Xocolata