facebookPixel Establiments certificats | Gremi del Cafè, torradors de Catalunya

Establiments certificats

Què és un establiment certificat?

Un establiment certificat és aquell que llueix el distintiu El Cafè, un plaer, que li ha lliurat un torrador de cafè associat al Gremi del Cafè.

És, per tant, un establiment que serveix un cafè, 100% natural, acabat de torrar, per un torrador del Gremi del Cafè, torradors de Catalunya; un producte km 0, de proximitat, fresc i natural.

Vol ser un establiment certificat pel Gremi?

Per a ser un establiment certificat, cal que sigui client d’una de les empreses associades al Gremi del Cafè, torradors de Catalunya. Posi’s en contacte i ells li explicaran com pot obtenir el distintiu de certificació.

Aquest distintiu el compromet a comprar cafè 100% natural, acabat de torrar, per un torrador associat al Gremi del Cafè, torradors de Catalunya.

Vol conèixer més coses del cafè? Pregunta-ho a un torrador del Gremi del Cafè. Li ensenyaran, almenys, les vint maneres més habituals de prendre un bon cafè a Catalunya.

Sóc un consumidor, com puc saber si un establiment està certificat?

Tots els establiments certificats han d’exposar el distintiu que ho acredita en un lloc visible. Per a més seguretat, podeu consultar la llista de marques i empreses associades al Gremi del Cafè, torradors de Catalunya.

Aquest distintiu acredita que l’establiment on vostè es troba, compra cafè 100% natural, acabat de torrar, per un torrador associat al Gremi del Cafè, torradors de Catalunya.

El Gremi del Cafè impulsa des del 2016 la campanya “El cafè, un plaer” amb l’únic objectiu de garantir la qualitat del cafè a les cafeteries de Catalunya.

Distintiu d’establiment certificat pel Gremi del Cafè

Vostè tindrà un bon cafè!

Membres del Gremi del Cafè