facebookPixel Els Respon.cat premien Cafès Novell - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
17 de novembre de 2017 gremicafe

Cafès Novell, per la seva trajectòria en responsabilitat social empresarial, ha rebut el premi Respon.cat.

Sis organitzacions, una persona i un territori han estat reconeguts per les seves bones pràctiques i la seva trajectòria en matèria de Responsabilitat Social Empresarial en l’acte de lliurament de Premis Respon.cat, en la tercera edició d’aquests reconeixements de referència a Catalunya. Cent-cinquanta persones es van congregar aquest dimecres a la tarda a la casa Llotja de Mar de Barcelona per assistir a l’acte de lliurament dels premis, organitzats per l’associació empresarial Respon.cat. Entre els premiats hi ha l’empresa cafetera Cafès Novell, per la seva trajectòria socialment responsable.

Ramon Novell, de Cafès Novell, entre els premiats Respon.cat

En nom de l’empresa, el seu codirector general Ramon Novell agraïa el reconeixement i explicava que els valors de responsabilitat social i empresarial estan molt arrelats en tots els treballadors de l’organització.

Entre els altres premiats, en aquesta tercera edició, els Premis Respon.cat han reconegut per primer cop un organisme públic per les bones pràctiques en reforma horària. El jurat va decidir atorgar aquest reconeixement al Parlament de Catalunya per com està aplicant aquest compromís en la seva organització interna, a banda dels esforços per impulsar aquesta reforma des de l’àmbit legislatiu amb consens polític.

Veure la notícia completa a:

http://www.respon.cat/catalunya-premia-les-seves-empreses-responsables/

http://www.rtvvilafranca.cat/2017/11/respon-cat-premien-lalt-penedes-cafes-novell/