facebookPixel Cafè Saula instal·la l'última tecnologia en desgasificació al seu procés de cafè mòlt - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
24 de juliol de 2018 gremicafe

Cafè Saula instal·la l’última tecnologia en desgasificació al seu procés de cafè mòlt

En un pas més cap a l’excel·lència del nostre cafè, des de fa unes setmanes a Cafè Saula comptem amb un nou sistema de desgasificació d’última tecnologia. Es tracta d’un procés de desgasificat ultra ràpid amb gas inert que protegeix encara més les aromes del cafè mòlt, preveient el seu envelliment prematur durant el procés la mòlta. El sistema consisteix a aplicar el buit per després injectar nitrogen, amb el que s’aconsegueix una desgasificació molt ràpida. El resultat final és un cafè amb molt més aroma i menys envellit que amb el que s’aconseguiria mitjançant el seu procés tradicional.

Des de Cafè Saula seguirem treballant, sempre amb l’objectiu d’oferir el millor cafè Premium del mercat.

www.cafesaula.com