facebookPixel Meritxell Falgueras presenta el Cafè-Tònic - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya

Meritxell Falgueras presenta el Cafè-Tònic

La nova tendència: el cafè tònic

Voleu sortir de festa, però no us ve de gust beure o heu de conduir? No us preocupeu, la Meritxell Falgueras, ens porta la recepta d’un cafè tònic molt més gustós que el clàssic gintònic, i sense gota d’alcohol, una beguda energètica i plena dels components nutritius d’una bona tònica i un bon cafè. No t’ho pots perdre!

La coneguda sommelier Meritxell Falgueres ha publicat el llibre Què beure quan no beus (editorial Urano). Aquesta obra va guanyar recentment el premi al millor llibre del món sobre begudes no alcohòliques a la 23 edició dels Gourmand World Cookbook Awards. Falgueras fa algunes recomanacions per a tots aquells que no poden o no volen beure alcohol. L’autora de l’obra, sap de què parla, perquè a causa d’un embaràs i de la maternitat es va passar dos anys sense beure alcohol, i va haver d’empescar-se-les per trobar alternatives al vi, la beguda a que estava tan acostumada. Amb aquest llibre explica tot el que va descobrir.

Més informació a:

El Nacional.cat
https://www.elnacional.cat/enblau/ca/enblau-gastronomia/cafe-tonic_294513_102.html