facebookPixel Estudiants d'economia a una CoffeeExperience de Bracafé - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
28 de novembre de 2018 gremicafe

Estudiants d’economia a una CoffeeExperience de Bracafé

Alumnes de primer de Batxillerat de l'Institut Fort Pius de Barcelona a les instal·lacions de Bracafé del carrer Comte d'Urgell.

Les instal·lacions de Bracafé del carrer Comte D’Urgell de Barcelona van acollir vint-i-dos estudiants de primer de Batxillerat de l’Institut Fort Pius de Barcelona, visitant la torrefacció i posteriorment el coffeeshop de Bracafé. L’excepcionalitat de la trobada rau que eren estudiants de la branca economia. Els seus interessos i dubtes, per tant, estaven més enfocats en el vessant d’empresa que no només en la producció. Aquest nou CoffeeExperience ens obre les portes a futures col·laboracions en altres camps de l’ensenyament i de la formació.