13 de desembre de 2018 gremicafe

Café Saula presenta les noves càpsules d’alumini reciclable compatibles amb màquines Nespresso

La companyia llença al mercat càpsules de cafè en tres varietats: Original, Orgànic i Orgànic Descafeïnat.

Un any més, Café Saula aposta per oferir nous productes adaptats a les necessitats del mercat i sempre oferint la màxima qualitat. En aquest cas, la gran novetat són tres varietats de càpsules d’alumini reciclable: OriginalOrgànic i Orgànic Descafeïnat. Totes elles amb cafè mòlt que conserva tota la seva aroma i sabor gràcies al seu especial torrat lent i natural de 17 minuts i el seu envasat en atmosfera protectora. Per a Café Saula, aquests nous productes, que actualment es poden comprar a la botiga online de la marca, però que aviat sortiran a la venda al mercat retail i d’hostaleria, suposen un pas més en la comercialització del seu cafè especialitzat dirigit al gran consum.

Nota de premsa (català)

Entra i llegeix la nota de premsa en català

Baixa el fitxer

Nota de premsa (castellà)

Entra i llegeix la nota de premsa en castellà

Baixa el fitxer