facebookPixel Café Saula presenta les noves càpsules d'alumini reciclable compatibles amb màquines Nespresso - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
13 de desembre de 2018 gremicafe

Café Saula presenta les noves càpsules d’alumini reciclable compatibles amb màquines Nespresso

La companyia llença al mercat càpsules de cafè en tres varietats: Original, Orgànic i Orgànic Descafeïnat.

Un any més, Café Saula aposta per oferir nous productes adaptats a les necessitats del mercat i sempre oferint la màxima qualitat. En aquest cas, la gran novetat són tres varietats de càpsules d’alumini reciclable: OriginalOrgànic i Orgànic Descafeïnat. Totes elles amb cafè mòlt que conserva tota la seva aroma i sabor gràcies al seu especial torrat lent i natural de 17 minuts i el seu envasat en atmosfera protectora. Per a Café Saula, aquests nous productes, que actualment es poden comprar a la botiga online de la marca, però que aviat sortiran a la venda al mercat retail i d’hostaleria, suposen un pas més en la comercialització del seu cafè especialitzat dirigit al gran consum.

Nota de premsa (català)

Entra i llegeix la nota de premsa en català

Baixa el fitxer

Nota de premsa (castellà)

Entra i llegeix la nota de premsa en castellà

Baixa el fitxer