facebookPixel Noves càpsules de cafè de Tupinamba: cafès 100% aràbigues, 100% compatibles, 100% comerç just - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
4 de febrer de 2019 gremicafe

Noves càpsules de cafè de Tupinamba: cafès 100% aràbigues, 100% compatibles, 100% comerç just

Diuen que el cafè treu la son, però a nosaltres no ens ha impedit somiar.

Cafès Tupinamba presenta les seves noves càpsules de cafè compatibles amb el sistema Nespresso®*. Ja pots gaudir del millor cafè de cafeteria, ara a casa teva.
Cafès 100% aràbigues, 100% compatibles, 100% comerç just.

ADIGIO, delicat i singular amb sabors suaus a toffee i avellana. Uneix el millor cafè procedent de Brasil, Hondures, Mèxic i Colòmbia. Cafès 100% aràbigues amb certificació UTZ.
VENETO, un cafè elegant que ens transporta al nord d’Itàlia en forma d’un intens “caffè espresso” amb sabors rics de xocolata amarga i ametlla. Combina magistralment el millor cafè Aràbiga de Brasil, Colòmbia, Hondures i el Perú. Cafès 100% aràbigues amb certificació Rainforest Alliance.
DECAF, suau i equilibrat, un cafè descafeïnat de sabor complet i perfecte per gaudir-ne durant el dia i la nit, amb notes de sabor a caramel i malta. Decaf és un cafè 100% Aràbiga de Brasil i Colòmbia, descafeïnat amb aigua i amb certificació UTZ.

*En format de 10 càps./caixa
Descobreix-les a capsulastupinamba.com

Més de 100 anys servint cafè i ara te’l portem a casa.

Nota de premsa (català i castellà)

Entra i llegeix la nota de premsa

Entra i llegeix