facebookPixel Tupinamba, obre botiga online - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
4 de febrer de 2019 gremicafe

Tupinamba, obre botiga online

Diuen que el cafè treu la son, però a nosaltres no ens ha impedit somiar.

A Tupinamba vam començar amb un somni i gràcies al cafè l’hem fet realitat. Després de més de 100 anys, Cafès Tupinamba contínua sent un cafè artesà, amb tot el sabor, color i aroma del millor cafè, que s’ha guanyat el reconeixement popular per la qualitat de tots els seus productes. Avui, més de 100 anys després, continuem adaptant-nos als nous temps amb nous productes i canals per a arribar al consumidor.

Aquest febrer de 2019, llancem la nostra botiga online, oferint la qualitat dels nostres productes a totes les llars. Ja pots gaudir del millor cafè de cafeteria, ara a casa teva. Descobreix les noves Càpsules Tupinamba compatibles amb Nespresso®* a: capsulastupinamba.com

Més de 100 anys servint cafè i ara te’l portem a casa.

Nota de premsa (català i castellà)

Entra i llegeix la nota de premsa

Entra i llegeix