facebookPixel Café Saula presenta la nova Tassa sommelier Capuccino - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
26 de febrer de 2019 gremicafe

Café Saula presenta la nova Tassa sommelier Capuccino

S’ha presentat al mercat la nova Tassa Sommelier Cappuccino dissenyada per Lluís Saula, director Café Saula. Es tracta de la tassa perfecte per completar el joc de cafè de la Tassa Sommelier i que està pensada per degustar el Capuccino des d’una nova perspectiva.

El cafè amb llet mai serà igual amb aquesta tassa, amb càmera d’aroma, creada per viure una experiència aromàtica intensa. A més, la tassa també es pot fer servir per beure sorbets o cremes, de manera que ofereix moltes possibilitats aromàtiques.

Des de la creació de la Tassa Sommelier el 2017, la seva innovadora càmera d’aroma ofereix als apassionats del cafè la possibilitat d’oxigenar, extreure i potenciar totes les aromes del cafè, des de les més delicades i ocultes fins a les més volàtils.

Les dues tasses estan disponibles la botiga online de Cafè Saula.

Per a més informació:  http://www.cafesaula.com/blog/cafe-saula-presenta-la-nova-tassa-sommelier-cappuccino/