facebookPixel CoffeeExperience amb alumnes d'Hosteleria PF1 - Gremi del Cafè
6 de març de 2019 gremicafe

CoffeeExperience amb alumnes d’Hosteleria PF1

Bracafé va acollir els alumnes d’Hostaleria PFI (especialitat sala) de l’Escola Pia Calassanci de Barcelona a les instal·lacions del carrer Comte d’Urgell.

Xavier de Erausquin va compartir amb els estudiants informació àmplia sobre la torrefactora, la seva història, certificats i homologacions. El responsable de Bracafé també va mostrar el funcionament de la producció en tots els seus passos: el circuit de subministrament, el control de la qualitat i la gestió dels subproductes.

En aquesta ocasió, ja que els visitants eren estudiants d’hostaleria, es van fer demostracions sobre com servir correctament un cafè. Així, els joves van aprendre a gestionar problemes que apareixen dins una cafeteria, relacionats amb el mòlt i el servei del cafè al client. Els coneixements que va impartir Bracafé van incloure, fins i tot, quin és el cost d’alguns dels productes d’una cafeteria i quina importància té el cost de la matèria primera dins el conjunt de l’establiment.