facebookPixel Estudiants de 4t d'ESO d'economia viuen una CoffeeExperience a Bracafé
15 de març de 2019 gremicafe

Estudiants de 4t d’ESO d’economia viuen una CoffeeExperience a Bracafé

Estudiants de 4t d’ESO d’Economia van viure en primera persona una CoffeeExperience a Bracafé, de la mà de Xavier de Erausquin. El passat 4 de febrer, els estudiants de l’Institut La Sedeta de Barcelona van participar a una CoffeeExperience al Bracafé del carrer Comte d’Urgell de la ciutat comtal.

Xavier de Erausquin va conduir els alumnes al llarg de les instal·lacions i posteriorment el coffeeshop de Bracafé. Els estudiants van veure en directe el procés de producció des dels inicis fins al producte acabat, passant per l’emmagatzematge dels grans de cafè, la torrefacció i l’envasat.

Un cop més, Bracafé segueix apostant per la iniciativa CoffeeExperience per públics de totes les edats.