facebookPixel Bracafé rep la visita de dues torrefactores de Kansas City - Gremi del Cafè
19 de març de 2019 gremicafe

Bracafé rep la visita de dues torrefactores de Kansas City

La torrefacció artesanal de Bracafé al carrer Comte d’Urgell de Barcelona va rebre la visita de Shannon Michalski i Alexandra Patterson Kern en nom de la torrefactora nord-americana Broadway Roasting Company de Kansas City (MO). 
Michalski, barista de la companyia, duu a l’esquena 15 anys d’experiència en la indústria cafetera. Juntament amb ella i amb Patterson, historiadora, Xavier de Erausquin va mantenir una agradable conversa on no només es va parlar sobre cafè. Altres temes d’interès van ser la història de Bracafé com a negoci familiar, i la metodologia de treball dels barcelonins. Durant la visita a les instal·lacions, es va comparar la maquinària de torrefacció de Bracafé amb la de Broadway Roasting Company a Kansas City (MO). També es va incidir en la manera d’emmagatzemar el cafè, de diferents orígens, en funció del que demanden els clients de Bracafé; i es van tractar qüestions relacionades amb la reutilització i la sostenibilitat dins la torrefactora.
Xavier de Erausquin, responsable de Bracafé, afirma: “Una estona molt agradable amb unes noies fantàstiques i amants del cafè, com nosaltres. Esperem que tornem a trobar-nos.”

Shannon Michalski i Alexandra Patterson Kern amb Xavier de Erausquin a Bracafé.