facebookPixel Lluís Saula nou president del Gremi del Cafè de Catalunya - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
28 de maig de 2019 gremicafe

Lluís Saula nou president del Gremi del Cafè de Catalunya

L’Assemblea celebrada el passat 22 de maig va escollir Lluís Saula, gerent de Cafès Saula, president del Gremi de Torradors de Cafè de Catalunya, pels dos anys vinents, en substitució de Toni Riera de Cafès Tupinamba.

Lluís Saula, director de Cafès Saula representa la segona generació de l’empresa familiar fundada per Lluís Saula Pons al barri del Raval de Barcelona als anys cinquanta. De la petita botiga on els Saula venien tres tipus de cafè: un natural, un altre torrefacte i un tercer cafè procedent de Guinea Equatorial, l’empresa va anar creixents en productes i serveis principalment al sector de l’hostaleria, incrementant la seva producció de cafè torrat de qualitat. Actualment Cafès Saula produeix més d’1,2 milions de quilos de cafè a l’any.

La marca Cafès Saula, és coneguda sobretot pels seus productes denominats PREMIUM amb un inconfusible embalatge de color groc i lletres negres. Paral·lelament Lluís Saula ha dissenyat la innovadora tassa SOMMELIER per a cafè espresso.

En l’actualitat el 80% de les vendes provenen de la restauració, amb clients destacats com Pannus, Fira de Barcelona o Port Aventura, on des de l’arribada de Saula el consum de cafè ha crescut un 25%. Entre els seus productes destaca un dels cafès més cars del món, el selecte Kopi Luwak.