9 de Juliol de 2019 gremicafe

MamaSame presenta el seu cafè frappé

La frase mes freqüent a l’estiu en hostaleria sol ser “posa’m alguna cosa fresqueta”. Si a vegades no sabeu que aconsellar al client, Cafès Mamasame té la solució. Ens porten una recepta d’una de les begudes més de moda de l’estiu i que es pot convertir en un èxit en el vostre establiment. Es tracta del cafè frappé, una modalitat de cafè que es caracteritza per prendre’s fred. A més és una recepta molt ràpida i fàcil de fer.

Què necessitem?
-Una tassa cafè espresso.
-200 ml de gel picat.
-200 ml de llet freda.
-2 cullerades de sucre (opcional).
-Xarop al gust de caramel, xocolata, etc. (opcional).
-Nata per a decorar (opcional).

Pas a pas

1. Posar tots els ingredients en una liquadora/batedora: cafè, llet, sucre (opcional), gel picat i, xarop (opcional).
2. Batre-ho tot fins que quedi com una crema congelada espessa (textura cremosa).
3. Abocar tot en un got alt.
4. Com a punt final, decorar-ho amb nata.
5. I llest!

Fàcil, no?
Ja podeu sorprendre els vostres clients amb aquesta refrescant recepta.

 

Podeu llegir la recepta original aquí.