facebookPixel Cafè Saula a l’hospitality dels circuits de GP i GT - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
15 de juliol de 2019 gremicafe

Cafè Saula a l’hospitality dels circuits de GP i GT

Cafè Saula s’ha convertit en el cafè oficial de la zona hospitality de les grans cites del Campionat del món de Motociclisme (GP) i el Campionat Mundial de Gran Turisme (GT).

L’hospitality és una luxosa estructura mòbil de 180 metres quadrats que està destinada a donar el millor servei a pilots, enginyers, periodistes i convidats durant els circuits. Un dels seus principals serveis és el d’oferir, de la mà del xef Ángel Escobar, els millors àpats.

A més d’aquest xef resident, en cada esdeveniment GT un xef estrella Michelín del país on es trobi el circuit crea el seu propi show cooking. En aquest tipus de servei, que l’empresa Promoracing desenvolupa per a Michelín – un dels patrocinadors oficials de totes dues competicions – els millors productes i marques per a aconseguir estar a l’altura de la imatge i la importància de l’esdeveniment. És per aquest motiu que ha apostat per Cafè Saula des del principi, sabent que és un cafè que compliria amb les expectatives dels seus comensals.

Podeu veure la noticia sencera aquí.