facebookPixel El Gremi amplia la junta i afronta projectes molt ambiciosos - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
17 de juliol de 2019 gremicafe

El Gremi amplia la junta i afronta projectes molt ambiciosos

El Gremi del Cafè ha ampliat en dos vocals més la Junta Directiva per poder fer front als nous reptes de futurs: compra mancomunada d’energia, economia circular i reciclatge, i un innovador sistema de control de cafeteres on-line.

Des de l’Assemblea celebrada el passat mes de maig el Gremi del cafè compta amb set vocals a la junta directiva en lloc dels cinc que hi havia habitualment. Aquesta ampliació ha donat més força al Gremi que afronta un seguit de nous projectes que ben segur beneficiaran al soci i a tot el sector. D’una banda estem treballant en la proposta de creació d’un grup de compra agrupada d’energia pel Gremi del Cafè. Les empreses interessades ja han enviat la documentació necessària per donar el primer pas.

De l’altra hi ha la possibilitat d’acollir-nos a un projecte d’aprofitament dels subproductes del cafè que pot tenir una subvenció de l’Agència Catalana de Residus. S’esta en converses amb una empresa que lidera aquest tema.

Finalment, s’està treballant en un sistema de control i informació de totes les cafeteres de cada empresa, independentment de la marca, que permetria obtenir dades on-line per poder donar millor servei al client.

Podeu veure la nova junta directiva del Gremi del Cafè aquí.