facebookPixel Cafès Novell preveu facturar 50 milions d’euros el 2023 - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
11 de desembre de 2019 gremicafe

Cafès Novell preveu facturar 50 milions d’euros el 2023

Cafès Novell pretén aconseguir aquesta xifra a través d’un pla estratègic que vol incrementar fins al 30% les seves exportacions. Per tal de complir aquesta meta, la companyia ha tancat un acord amb un soci local a la Xina, apostant per nous mercats focalitzant-se en el continen asiàtic.
Tal i com Dolors Novell, gerent de Cafès Novell, i Laura Biason, directora de Màrqueting, van comunicar en una entrevista d’Europa Press, les previsions per aquest any són augmentar les vendes un 7% respecte l’any anterior, any en que la facturació va situar-se en els 30 milions.
A més a més, Cafès Novell també vol créixer en retail, amb l’objectiu d’incrementar el 5% actual de les vendes fins a un 15% a través de les grans superfícies i la venta online.