facebookPixel Vitae Slow Drinks i Alma - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
7 de gener de 2020 gremicafe

La marca de tes “ALMA” de Coffee Center s’uneix amb “Vitae Slow Drinks” per crear “Vitae Kombucha”

vitae

L’empresa Vitae Slow Drinks, de Pineda de Mar, amb Alma, l’empresa de tes i infusions d’Aiguaviva s’uneixen per crear una nova gamma de tes fermentats basant-se en la recepta tradicional xinesa i que, a més, també inclou aigua volcànica de la Garrotxa. Tot plegat sota el nom de ‘Vitae Kombucha’.
Vitae Kombucha és un refresc viu d’elaboració artesanal basa’t en la recepta tradicional xinesa. És una beguda probiòtica feta amb aigua a partir d’una doble fermentació que també inclou aromes i fruites naturals. Així, entre els sabors que comercialitzen hi ha el de mango i maduixa, poma i canyella o llimona i gingebre, menta i taronja i un cinquè de natural.
Cal destacar que és un refresc saludable, baix en sucre i ecològic, on el tempus d’elaboració és molt important per fer aquesta beguda segons el sistema tradicional. A més, també tenen en compte que sigui un producte el màxim possible de proximitat.
En aquest primer any, la producció és de 60.000 litres, però es preveu poder ampliar-la.
, , , ,