facebookPixel Les càpsules compostables de Cafes Novell permiades per BASF
21 de gener de 2020 gremicafe

Les Càpsules Compostables Residu 0 de Cafès Novell premiades com a millor pràctica d’Economia Circular dels I Premis BASF en la categoria PIMES.

Les càpsules compostables

El passat dimecres 13 de novembre Cafès Novell va rebre el premi a la millor pràctica en Economia Circular a Espanya dels I Premis BASF en la categoria de Pimes.
Les Càpsules Compostables Residu 0, compatible amb Nespresso ©, són les primeres del mercat en contenir 100% cafè orgànic i ser 100% compostable.
D’aquesta manera, les càpsules es converteixen en compost en un període d’entre només 12 i 20 setmanes, davant dels més de 100 anys per les càpsules d’alumini i de plàstic.
Com a projecte guardona, Cafès Novell tindrà l’oportunitat de participar en un workshop a nivell mundial a la seu central de BASF de Ludwigshafen (Alemanya), en què participaran experts de l’àmbit empresarial, institucional i científic.
L’objectiu d’aquesta trobada és compartir els projectes vencedors dels premis a Espanya i conèixer les iniciatives que, des de BASF, s’estan impulsant a nivell mundial en l’àmbit de la sostenibilitat i l’economia circular.

LES CÀPSULES RESIDU 0 PREMIADES COM MILLOR PRÀCTICA EN ECONOMIA CIRCULAR

Cafès Novell

Ves a Cafes Novell

BASF reconoce las mejores prácticas de Economía Circular en España

BASF

Ves a BASF

BASF premia les noves càpsules compostables residu 0 de Cafès Novell

El 3 de vuit

Ves a El 3 de Vuit

Recorda el naixement de les càpsules de Cafès Novell, també, aquí.