facebookPixel Campanya 2019-2020: “El cafè preferit dels catalan@s” - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
15 de febrer de 2020 gremicafe

Campanya 2019-2020: “El cafè preferit dels catalan@s”

El Gremi del Cafè va posar en marxa de finals de novembre de 2019 fins a finals de gener de 2020 la campanya ’“El cafè preferit dels catalan@s”. Després de deu setmanes de campanya a les xarxes socials del Gremi del Cafè i de més de 1000 participacions ja sabem quin és el rànquing d’“El cafè preferit dels catalan@s”. Una vegada comptabilitzat tots els vots, els catalans i catalanes prefereixen els següents tipus de cafè, amb el corresponent ordre:
  1. Espresso
  2. Cafè amb llet
  3. Ristretto
  4. Tallat
  5. Capuccino
A més, també podem afirmar que el 48% dels catalans i catalanes prefereixen prendre’s el cafè sol, mentre que el 50% prefereixen fer-ho amb llet. Finalment, n’hi ha un 3% que s’estimen més fer-ho acompanyat de quelcom que no sigui llet, com ara destil·lats.