facebookPixel Batalla Cafes al costat de sanitaris, seguretat i residències de gent gran
2 d'abril de 2020 gremicafe

COVID-19: Batalla Cafès dóna 20.000 cafès al personal sanitari, cossos de seguretat i residències de gent gran

Batalla Cafes al costat del personal sanitari, cossos de seguretat i residències de gent gran.

L’empresa a volgut aportar el seu granet de sorra, donada la situació actual, i mostrar el seu suport amb aquesta donació de més de 20.000 consumicions de cafè.

El producte (cafè en càpsules compatibles amb cafeteres Nespresso i Dolce Gusto, en gra, mòlt, soluble), s’ha lliurat al personal sanitari dels Hospitals Arnau de Vilanova i Santa Maria de Lleida; així com a diferents cossos de seguretat (mossos d’esquadra, guàrdia urbana), personal d’ambulància i Residències de gent gran, on a més de cafè per als treballadors, també s’ha donat per als residents.

Batalla Cafès contínua funcionant, adaptant-se a les recomanacions per a les empreses i treballadors, i ha reforçat la seva línia de servei a domicilis particulars, per a facilitar el consum de cafè en les llars.

Llegiu la notícia aqui.