facebookPixel El Gremi del Cafè al costat de la nostra gent. - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
9 d'abril de 2020 gremicafe

El Gremi del Cafè al costat de la nostra gent.

 

Des del Gremi del Cafè, torradors de Catalunya, volem agrair l’acollida que ha tingut el nostre oferiment de cafè als hospitals i residències de tota Catalunya. Hem repartit milers de cafès que, sens dubte, ajudaran a passar millor les guàrdies i els moments de descans d’aquest gran col·lectiu de professionals al servei de les persones tan important per tots. Moltes gràcies per estimar el cafè, tant com nosaltres us estimem vosaltres. Mantenim la porta oberta de les nostres empreses, amb el CE info@gremicafe.cat a la vostra disposició. Moltes gràcies.

#sanitatcatalunya #hospitals #residencies #personesfantastiques #gentambcor #usestimem #joactuo #stopcovid19 #ensortirem