facebookPixel Cafè torrat a Catalunya, Cafè de Proximitat; la nova campanya del Gremi del Cafè - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
26 de maig de 2020 gremicafe

Cafè torrat a Catalunya, Cafè de Proximitat; la nova campanya del Gremi del Cafè

 

El Gremi del Cafè, Torradors de Cafè de Catalunya, inicia una nova campanya per tal de reivindicar el paper en la indústria catalana així com els beneficis de consumir productes de proximitat, sota el lema: Cafè torrat a Catalunya, cafè de proximitat”

La campanya té com a principal objectiu posar de manifest la importància i els beneficis de consumir un producte de proximitat i donar a conèixer els diferents canals de venda al públic; botigues online, comandes per telèfon o correu electrònic i els establiments de venda al públic; botigues pròpies de les empreses del Gremi, hipermercats, supermercats, Cash & Carry, botigues d’alimentació, i botigues especialitzades en productes de proximitat.

Les 23 empreses que formen part del gremi, torren el cafè a Catalunya per tal de garantir una màxima qualitat en el producte; “la mínima distància i temps entre el cafè acabat de torrar i que aquest sigui venut als consumidors, garanteix que el consumidor final gaudeixi d’una qualitat molt més elevada” comenta el director del Gremi, Lluís Saula.

Altres beneficis importants de comprar el cafè de proximitat, a més a més de l’alta qualitat, són la de protegir la indústria catalana i els seus treballadors i reduir l’impacte mediambiental a través de l’estalvi del transport i energia. Consumir el cafè torrat a Catalunya, és consumir amb seguretat.

Pots descobrir aquí com comprar els diferents productes de les empreses del Gremi del Cafè.