facebookPixel Seguim amb campanya; Cafè Torrat a Catalunya, Cafè de Proximitat - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
28 de juliol de 2020 gremicafe

Seguim amb campanya; Cafè Torrat a Catalunya, Cafè de Proximitat

Gremi Cafe Catalunya

 

Ja han passat 2 mesos des de l’inici de la campanya digital iniciada pel Gremi del Cafè; Cafè Torrat a Catalunya, Cafè de Proximitat.

La campanya online que va destinada a Xarxes Socials (Instagram i Facebook) i en format display, ha causat un gran impacte a la web del Gremi, i de retruc a totes les webs dels torradors que en formen part. Ja que la campanya té com a objectiu redirigir i connectar els usuaris amb els diferents torradors perquè venguin els seus productes, a través dels canals; online, telèfon o email i/o de les seves botigues físiques.

Durant aquests 2 mesos de campanya, ja s’ha aconseguit més de 3.000.000 d’impressions a través de tots els canals online. I en relació al canal de Social Media, s’ha arribat a més de 300.000 persones fins al moment.

La campanya segueix en marxa, fins al mes de novembre, amb una duració total de 6 mesos.