facebookPixel Cafès LIDER rep el XIX premi Comerç Vallenc - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
17 de setembre de 2020 gremicafe

Cafès LIDER rep el XIX premi Comerç Vallenc

 

La junta de Comerç de Valls va concedir la XIX edició del premi Comerç Vallenc a l’establiment CAFÈS LIDER, en reconeixement a la seva trajectòria.

Francesc Fàbregas i la Montserrat Puig van crear l’empresa el 1950 i van registrar la marca LIDER. En els seus inicis disposaven d’un establiment de queviures i també hi torraven malta, fruita seca i cafè. Al llarg dels anys, el cafè va començar a predominar i ser el centre de la seva activitat empresarial.

Amb la mort del Francesc, l’any 1973, Montserrat Puig segueix tirar endavant l’empresa familiar. No va ser fins el 1986 que el seu fill, l’Albert, es va incorporar plenament a l’activitat empresarial de Cafès LIDER.

El nou projecte va consistir en renovar les instal·lacions i obrir una segona botiga a la capital de l’Alt Camp. L’any 2003 amplien el negoci posant en marxa un nau al polígon industrial tot i conservar gran part de la seva producció al seu establiment inicial.

Un projecte que s’ha adaptat a les últimes tecnologies, fa anys que disposen d’una botiga online així com són presents a les xarxes socials per oferir el bon tracte amb el client.

 

Font foto: Càfes Lider