facebookPixel Café Saula amplia territori i ja es pot comprar als establiments del Grup Pyrénées Andorra - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
18 de setembre de 2020 gremicafe

Café Saula amplia territori i ja es pot comprar als establiments del Grup Pyrénées Andorra

Els andorrans i turistes que visitin Andorra, ja poden adquirir els productes Premium de Café Saula als establiments d’alimentació del Grup Pyrénées Andorra. Alguns exemples dels establiments que conformen el grup són: els Grans Magatzems Pyrénées o el centre comercial Andorra 2000.

Per altra banda, si visiten qualsevol restaurant o cafeteria del Grup, hi podran degustar el Café Saula Premium Orgànic.

El Grup Pyrénées Andorra és una cadena amb més de 70 anys i es tracta de la primera marca comercial del Principat d’Andorra que desenvolupa una important activitat en el sector dels grans magatzems, hipermercats i la restauració del país andorrà.