facebookPixel Una original Carta de Cafès - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
18 d'octubre de 2020 gremicafe

Una original Carta de Cafès

L’hem vist a la cafeteria-geladeria-torroneria Cal Xixonenc de Montblanc (Conca de Barberà).

A banda dels cafès tradicionals, recollits en la Campanya El cafè preferit dels Catalan@s que va posar en marxa el Gremi del Cafè l’any passat, David Garcia, propietari del Xixonenc innova amb el Macciato Torronet al qual li afegeix un polsim de torró de Xixona artesà -fet amb la recepta familiar- que ven al seu establiment.

També hi trobem altres novetats com el cafè filtrat al moment, el Latte Macchiato amb Vainilla, el Latte Macchiato amb caramel.

Unes noves propostes que ofereix també per emportar-se en ple tancament dels establiments a causa de la Covid-19. Està sent un mal any per l’hostaleria, però amb detalls com aquest, almenys entre tots mantenim el llistó del Cafè Torrat a Catalunya, ben alt.