facebookPixel Prendre cafè per esmorzar redueix en un 25% el greix visceral - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
23 d'octubre de 2020 gremicafe

Prendre cafè per esmorzar redueix en un 25% el greix visceral

 

L’esmorzar és l’àpat que més se’n parla. Des de que és l’àpat més important del dia fins que està sobrevalorat. En aquest article, detallem alguns avantatges de prendre cafè durant l’esmorzar, tal i com expliquen a El confidencial.

Prendre cafè durant l’esmorzar disminueix el greix visceral en un 25%, però si a més a més hi afegim pa, la reducció passa a ser del 45%.

Segons l’informe “Estat de situació de l’esmorzar a Espanya” elaborat per la Fundació Espanyola de la Nutrició, un 61% de la població espanyola pren cafè, i el 66% ho fa amb pa. Aquestes dades són positives ja que segons una recerca publicada en la revista ‘Nutrients’, esmorzar cafè i pa redueix el greix visceral, una disminució que és superior al 45%. La importància de la troballa és que aquest greix que envolta els òrgans interns, i que pot no ser visible, es relaciona amb alteracions metabòliques (diabetis, hiperlipemia), malaltia cardiovascular i càncer.

 

Podeu llegir aquí la notícia sencera.