facebookPixel Innovació a l’hostaleria: Les càpsules que permeten preparar còctels en un tres i no res - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
4 de novembre de 2020 gremicafe

Innovació a l’hostaleria: Les càpsules que permeten preparar còctels en un tres i no res

 

Dos germans catalans impulsen The Issimo Fruit Family per a agilitar tasques a casa i en l’hostaleria. “Vaig tenir la idea de crear unes càpsules de sucs de fruites i essències naturals que es barregen amb begudes alcohòliques per a crear combinats de manera ràpida, fàcil i sense necessitat de cap màquina”, explica l’emprenedor.

Martori i el seu germà Oriol, després de presentar la idea a l’empresa on treballava i no ser acceptada, van creure que aquesta idea no es podia desestimar i l’any passat van fundar Business Rhapsody per la comercialització de càpsules sota la marca The Issimo Fruit Family.

Podeu llegir la notícia sencera a la pàgina de la Vanguardia.

Foto: The issimo fruit family