facebookPixel Les accions de cafè arriben al punt més alt durant 3 mesos quan hi ha les expectatives de cultiu mes baixes a brasil - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
15 de desembre de 2020 gremicafe

Les accions de cafè arriben al punt més alt durant 3 mesos quan hi ha les expectatives de cultiu mes baixes a brasil

cafe arabica

 

Segons la notícia publicada al International Communicaffe, les accions de cafè Aràbica a Nova York va augmentar fins al punt més alt, de 126,15 centaus per lliura dilluns, fins 455 punts per dia, després d’un nou informe de Rabobank que diu que les condicions seques reduiran la producció de cafè del Brasil 2021/22 a 37,2 milions de sacs, dels 38,8 milions del cicle anterior.

Els preus del cafè també van ser confirmats per l’informe bianual de Servei d’Agricultura Exterior (FAS) de l’USDA que va reduir l’estimació oficial per a la producció mundial de cafè 2020/21 a 175.500.000 de sacs des d’una estimació de juny de 176, 1 milió de sacs.

L’informe també estableix que les exportacions de cafè de Vietnam durant els primers onze mesos de 2020 van ser un 3% més baixes en un any amb un total de 23.766.667 sacs. Els ingressos per exportacions van caure un 1,9% al voltant de 2,490 milions de dòlars nord-americans.

Les granges a Colòmbia estan lluitant contra l’escassetat de mà d’obra aquest any, ja que els baixos preus del cafè no han proporcionat fons per contractar recol·lectors de cafè i el treball s’ha tornat més arriscat a causa de la pandèmia del coronavirus.

Algunes de les granges més grans també han ampliat els seus dormitoris o tendes de campanya perquè els seus treballadors estiguin més espaiats, amb les seves lliteres ara col·locades a dos metres de distància.

Els treballadors no sempre practiquen el distanciament social ni fan servir mascaretes durant els seus descansos. Però les mesures no han atret tants treballadors com esperaven els agricultors, tot i que la taxa d’atur a Colòmbia és aproximadament un 50% més alta que fa un any.

 

Font notícia: International Communicaffe