facebookPixel Incapto, l'empresa catalana que aposta pel cafè en gra - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
29 de desembre de 2020 gremicafe

Incapto, l’empresa catalana que aposta pel cafè en gra

Incapto cafe

 

Enmig de la gran tendència dels cafeters d’utilitzar cafeteres de càpsules, neix Incapto “el cafè que no es deixa encapsular”, una nova modalitat de consumir cafè per combatre l’elevada producció de les càpsules de cafè amb la finalitat de reduir l’impacte mediambiental i gaudir d’un bon cafè acabat de moldre.

Incapto és la nova empresa fundada per Bea Mesas de Cafès Ciano, Joaquim Marc i Francesc Font. Els 3 socis van posar en marxa la iniciativa d’eliminar les càpsules de cafè, però això no és tot, també han facilitat que tots els cafeters que ho vulguin, puguin gaudir de cafè ecològic, comerç just, acabat de moldre i poder estalviar en cada tassa de cafè.

A través del seu sistema de subscripció, obtens una màquina semiautomàtica que et molt el cafè al moment, d’una forma senzilla, ràpida i sense generar residus.

La cafetera té un cost de 249€, més la subscripció seleccionada segons la quantitat de cafè consumida al mes, la més econòmica a partir de 12 €.

Sens dubte, és una gran aposta per facilitar el consum de cafè en gra, alhora que permet gaudir de cafè acabat de torrar i molt a casa teva o a la feina.

 

 

 

 

 

 

 

Fotos: Incapto.