facebookPixel Amb ganes de tornar a vendre cafè - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
25 de febrer de 2021 gremicafe

Amb ganes de tornar a vendre cafè

 

gremi cafe catalunya suport restauracio hostaleria

 

Les empreses del Gremi del Cafè, Torradors de Catalunya, som part activa i implicada en el sector de l’hostaleria, en general i en el de la restauració en particular. El cafè forma part de la nostra gastronomia, de la nostra cultura i de les nostres tradicions. Anar a prendre cafè, o fer un cafè, és fonamental per a moltes persones. És per aquest motiu que ens sumem a totes les reivindicacions que es fan des dels sectors de l’hostaleria i la restauració, amb la finalitat de recuperar horaris d’obertura dels establiments, i de tornar a una nova normalitat, que pugui garantir la marxa dels nostres negocis, com més aviat millor. Està demostrat que, gràcies a la motivació dels professionals i d’acord amb les mesures i precaucions recomanades, la restauració és un ESPAI SEGUR.

A causa de les regulacions per combatre la lluita de la COVID-19, la temporada serà llarga i difícil, tant per nosaltres, els torradors de cafè i els seus treballadors, com pels propietaris de cafeteries, bars i restaurants. Volem enviar un alè carregat d’ànims i esperança a totes les persones i empreses que cada dia lluiten per fer front a les despeses, conservar els negocis i els llocs de treball i estar a punt per seguir oferint el millor servei. Estem al costat de tots ells, del Gremi de la Restauració de Barcelona i de totes les altres organitzacions i associacions d’hostaleria i restauració del país.

Per tots aquests motius, des del Gremi del Cafè, reclamem al Govern, que els bars i restaurants recuperin l’horari continu, com a mínim fins a les 21.30 h, a partir del dilluns 1 de març.

Desitgem formar part d’una nova normalitat en la nostra feina, de poder gaudir, amb totes les precaucions necessàries, d’un cafè de proximitat als llocs habituals. Tenim ganes de poder oferir el nostre millor cafè; tenim ganes de tornar a vendre cafè.

 

Barcelona, 25 de febrer de 2021