facebookPixel Collection 52, un cafè que uneix l'experiència i el bon fer de Cafès Pont - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
5 de març de 2021 gremicafe

Collection 52, un cafè que uneix l’experiència i el bon fer de Cafès Pont

L’any 1952 es funda Cafès Pont, una data clau que dóna nom a aquest nou cafè gurmet de la marca i que ret homenatge a tota la seva experiència com a mestres torradors.

Collection nº52 és un nou cafè en gra de la gamma Blends de Cafès Pont, Aràbiga 100%, especialment creat per al seu ús en cafeteres superautomàtiques. És per a aquest motiu que tot el seu procés de selecció, tast i torrat ha estat rigorosament estudiat, perquè es pugui gaudir del millor cafè a la llar.

Els experts cafeters de Cafès Pont han desenvolupat aquest blend equilibrat, a patir d’una selecció d’Aràbics de Centreamèrica i Sudamèrica. Es caracteritza sobretot pel seu procés de torrat lent, i això permet extreure’n tot l’aroma, cos i gust del millor cafè a l’hora de preparar-ho en una cafetera superautomàtica. El resultat és un cafè que combina notes de xocolata, amb cereals i fruits secs i que culmina en una tassa vellutada i cremosa.

Cafès que aposten per la sostenibilitat

Collection nº52 s’uneix a la família de Cafès Pont de cafès per a la llar, en gra i no en càpsula, contribuint amb el medi ambient i la sostenibilitat, ja que no genera residus.
Cafès Pont treballa directament amb els caficultors per gestionar la compra de les millors varietats de cafè verd, que posteriorment torren i envasen localment a les seves delegacions, perquè no perdin la seva frescor i aroma.

Amb Collection nº52 neix una nova línia que, a part d’apostar per la sostenibilitat, oferirà els consumidors blends i orígens d’alta qualitat, perquè puguin gaudir a casa d’autèntics cafès gurmet. Collection nº52 està disponible en un pack especial de 250g als supermercats i també a la botiga online de Cafès Pont.