facebookPixel Bracafè rep la visita de les persones participants del Curs SOC Programa Singulars de Garantia Juvenil de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
8 de març de 2021 gremicafe

Bracafè rep la visita de les persones participants del Curs SOC Programa Singulars de Garantia Juvenil de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat

 

Aquest dilluns 8 de març de 2021, s’ha dut a terme la visita a Bracafè al carrer Comte d’Urgell,35 de Barcelona de les persones del Curs SOC Programa Singulars 2020 Garantia Juvenil de l’Ajuntament Cornellà de Llobregat.

L’objectiu dels Projectes Singulars és reforçar les competències professionals de les persones joves desocupades i no integrades en el sistema d’educació o formació, mitjançant: mesures de suport a l’activació; mesures de millora de l’ocupabilitat; mesures de foment de l’emprenedoria; mesures de suport a la contractació.

La visita s’ha completat explicant totes les vessants de l’empresa de Bracafè, incidint en tots aquells factors que més poden interessar a les persones integrants d’aquest programa, ja que estan especialitzades en cafeteria, pastisseria i forn.

Bracafè ha dedicat un espai important per valorar la feina d’aquestes persones que estan al sector, així com per al que s’estan preparant.

La visita ha finalitzat després de dues hores molt intenses on els alumnes han pogut aprofundir en els temes que més els hi interessaven.