facebookPixel La Scuola Italiana Sommelier aposta per Cafè Saula - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
13 de març de 2021 gremicafe

La Scuola Italiana Sommelier aposta per Cafè Saula

tassa sommelier cafe saula

La Scuola Italiana Sommelier i Café Saula han arribat a un acord per a distribuir entre els seus alumnes un kit en exclusiva anomenat Tazzina del Cafè de Café Saula.

Aquest kit incorpora una Tassa Sommelier, un disseny exclusiu de Lluís Saula, que serà lliurada a tots els alumnes del curs de sommelier de cafè. Com han anunciat en el seu canal de Facebook, es tracta “d’un kit indispensable per als professionals, entusiastes i coneixedors de l’or negre”.

La Tassa Sommelier ja és coneguda a Itàlia, ja que la marca de cafeteres Rancilio , fa temps que utilitza aquest model de tassa per a fer demostracions de cafè espresso.

Lluís Saula, director de Café Saula, va dissenyar la Tassa Sommelier amb cambra d’aroma, i està pensada per a gaudir de forma més intensa d’un cafè espresso. El seu disseny ergonòmic, sense nansa, permet remoure suaument el cafè perquè es desprenguin les aromes menys volàtils. I la seva cambra d’aroma concentra i potència totes les aromes perquè es puguin apreciar més profundament.

 

Font de la foto i notícia: Café Saula.