facebookPixel Barcelona, la capital cafetera compta amb una terminal especialitzada en cafè i cacau - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
15 de març de 2021 gremicafe

Barcelona, la capital cafetera compta amb una terminal especialitzada en cafè i cacau

Grans de cafè sense torrar escampats

 

Barcelona, gràcies a l’accés privilegiat que té al mar, s’ha situat a l’avantguarda del comerç. El Port de Barcelona va ser el primer d’Espanya que va servir com a punt de tràfics internacionals, fins al moment en que ja disposa d’una terminal especialitzada en cacau i cafè verd.

El Port de Barcelona està considerat com la porta d’entrada del cafè verd a Espanya. Hi entra més del 80% del cafè que s’importa arreu d’Espanya.

El cafè importat, encara sense ser torrat, que arriba amb big bags, es distribueix entre els diferents compradors torradors de cafè que torraran, cadascú, de la seva manera òptima i comercialitzaran a través de les botigues físiques i online, així com  al sector de la restauració; restaurants, bars i cafeteries del país.

Podeu seguir llegint la notícia publicada al Va de gust, aquí.

, , , , ,