facebookPixel YOSOY Avena Barista, la nova beguda vegetal per combinar amb el cafè - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
24 de març de 2021 gremicafe

YOSOY Avena Barista, la nova beguda vegetal per combinar amb el cafè

yosoy avena barista cafe gremi cafe

 

YOSOY, l’empresa catalana situada al Parc Natural del Montseny i que es dedica la producció de begudes vegetals sense sucres afegits ni additius,  ha tret un nou producte exclusiu per a combinar amb el cafè; YOSOY Avena Barista.

La nova beguda vegetal de civada conté un 12% de civada, oli de nap, carbonat càlcic, fosfat tricàlcic i sal marina.

És baix en greixos saturats, baix en sal i és una font de proteïnes per al teu cos.

Des de YOSOY, asseguren que és el producte que fa un tàndem ideal per al teu cafè amb un producte vegetal, i a diferència de la resta, és més cremosa i proporciona una extra de cos i escuma perquè gaudeixis del teu millor cafè.

YOSOY és la marca pionera i líder en begudes vegetals a Espanya, de l’empresa Liquats Vegetals. La signatura es va fundar en 1991 i actualment exporta els seus productes a més de 25 països. Estan situats al municipi de Viladrau des del 1991 per fer les begudes vegetals amb aigua del Montseny.

 

Font foto: Foodlovers.