facebookPixel Cafès Cornellà reprèn la formació als baristes amb les noves begudes d’especialitat de la temporada d’estiu - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
28 d'abril de 2021 gremicafe

Cafès Cornellà reprèn la formació als baristes amb les noves begudes d’especialitat de la temporada d’estiu

formacio cafes cornella

 

La torrefactora gironina fa costat a la restauració i l’hoteleria amb una carta de novetats basada en els superaliments, batuts de fruites, frappés i tes freds

Aquest dimecres 28 d’abril, Cafès Cornellà ha presentat a Fornells el llançament de la nova carta de begudes d’especialitat per la temporada d’estiu.

La nova proposta està basada en els superaliments, batuts de fruites, frappés i tes freds, amb la intenció de donar suport al sector amb productes atractius i saludables que ajudin a augmentar el consum en el marc de la progressiva permissivitat de les restriccions.

La formació als baristes s’ha organitzat amb sessions en grups reduïts on els professionals de la torrefactora gironina han mostrat als baristes la preparació de les begudes i totes les seves possibilitats. Les formacions han estat acompanyades de material didàctic audiovisual per tal que els baristes dels diferents establiments puguin seguir les indicacions per compte propi.

Cafès Cornellà celebra el llançament de la nova proposta de begudes d’especialitat i la bona acollida per part de la restauració. Els superaliments en forma de beguda, batejats amb el nom de “Golden cúrcuma“, “Green matcha” i “Rooibos africano“, es poden prendre, a tall d’exemple, com un “Latte” calent amb llet espumosa o també en format frappé.

Les opcions de preparació i presentació són nombroses i permeten al barista donar via lliure a la seva creativitat, fet que incrementa la qualitat de l’oferta de l’establiment i convida al consum. Cada superaliment té propietats o beneficis diferents per a l’organisme (antiinflamatori, reforçant del sistema immunològic i energètic o ric en minerals i tots tres són antioxidants). Per la seva banda, l’oferta de batuts de fruites també és molt àmplia, amb els sabors i aliments més tradicionals fins als més exòtics.