El cafè és una beguda molt popular a la societat i es pot prendre de moltes maneres, sol, amb llet, postres, etc. Recentment s’està popularitzant la nova versió del cafè “Bulletproof” o també conegut com a “cafè antibales”. Es tracta d’un cafè que s’utilitza en dietes altes en greixos com la cetogènica i es combina amb una o dues fonts de greix (mantega, ghee o oli de coco). S’ha popularitzat força a causa de la seva aportació d’energia i capacitat saciant, així com altres beneficis com la claredat mental.
Com es prepara el Bulletproof
En primer lloc, prepara el teu cafè, sempre que sigui cafè torrat a Catalunya, ja que li donaràs el plus de proximitat. Necessitaràs 200 ml de cafè, una cullerada sopera de mantega i una altra de ghee i un polsim de canyella.
- 200 ml de cafè
- 1 cullerada sopera de mantega
- 1 cullerada sopera de ghee
- 1 polsim de canyella
Un cop tinguis el teu cafè preparat, fon en un cassó el ghee i la mantega. I barreja el cafè juntament amb la mescla fosa a l’escumadora o en una batedora. A continuació, ja pots servir el Bulletproof amb un polsim de canyella i gaudir-lo.
Font foto: Veritas.