facebookPixel L'obertura fins a les 12h arriba amb el final de la Campanya de Primavera "La botiga de cafè més gran de Catalunya" - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
27 de maig de 2021 gremicafe

L’obertura fins a les 12h arriba amb el final de la Campanya de Primavera “La botiga de cafè més gran de Catalunya”

 

Aquest dilluns 24 de maig, les restriccions a la restauració es van veure millorades amb l’obertura de bars i restaurants de 6h fins a les 24h de la nit amb taules de fins a 6 persones i un aforament del 50% a l’interior.

Aquestes noves mesures, molt desitjades per part dels propietaris de bars i restaurants, arriben amb el final de la campanya de Primavera del Gremi del Cafè “La botiga de cafè més gran de Catalunya“. Aquesta nova campanya ha generat més d’2,3 milió d’impactes, amb l’objectiu d’impulsar el consum de producte de proximitat, per les botigues online que formen part del Gremi.