Després de l’èxit de la tassa sommelier dissenyada per Lluís Saula per degustar el cafè espresso, Cafès Saula segueix amb el disseny propi patentat i treu una nova edició limitada de tasses mug artesanals.
La nova col·lecció de tasses artesanals juga amb diferents textures de ceràmica i barreja colors blancs amb càlids. La producció l’ha fet un ceramista local, i estan fetes a mà, una a una. Hi ha tres dissenys dins de la nova col·lecció, on s’han inspirat en 3 orígens diferents per seleccionar els colors de cadascuna.
Mug Sommelier© Artesanal Geisha
El cafè Geisha, considerada com una de les millors varietats de cafè del món, situat a més de 1.600 metres en el sud-est d’Etiòpia.
Mug Sommelier© Artesanal Arusha
El seu nom prové de la subvarietat de cafè Bourbon, que es va començar a desenvolupar al voltant del 1950 a la regió que separa Kenya i Tanzània.
Mug Sommelier© Artesanal Maragogipe
La varietat Maragogipe es caracteritza per tenir grans d’una grandària dues o tres vegades superior al d’un aràbiga clàssic. És una mutació de la varietat Typica i el seu nom prové de la ciutat brasilera en la qual va ser descobert per primera vegada.
Trobareu tota la informació a la pàgina web de Cafès Saula.
Font notícia i imatge: Cafès Saula.