facebookPixel Cafès Saula treu la nova col·lecció exclusiva de tasses sommelier artesanals - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
15 de juny de 2021 gremicafe

Cafès Saula treu la nova col·lecció exclusiva de tasses sommelier artesanals

 

tasses artesanals cafe saula

 

Després de l’èxit de la tassa sommelier dissenyada per Lluís Saula per degustar el cafè espresso, Cafès Saula segueix amb el disseny propi patentat i treu una nova edició limitada de tasses mug artesanals.

La nova col·lecció de tasses artesanals juga amb diferents textures de ceràmica i barreja colors blancs amb càlids. La producció l’ha fet un ceramista local, i estan fetes a mà, una a una. Hi ha tres dissenys dins de la nova col·lecció, on s’han inspirat en 3 orígens diferents per seleccionar els colors de cadascuna.

 

Mug Sommelier© Artesanal Geisha
El cafè Geisha, considerada com una de les millors varietats de cafè del món, situat a més de 1.600 metres en el sud-est d’Etiòpia.

 

Mug Sommelier© Artesanal Arusha

El seu nom prové de la subvarietat de cafè Bourbon, que es va començar a desenvolupar al voltant del 1950 a la regió que separa Kenya i Tanzània.

 

Mug Sommelier© Artesanal Maragogipe

La varietat Maragogipe es caracteritza per tenir grans d’una grandària dues o tres vegades superior al d’un aràbiga clàssic. És una mutació de la varietat Typica i el seu nom prové de la ciutat brasilera en la qual va ser descobert per primera vegada.

 

Trobareu tota la informació a la pàgina web de Cafès Saula.

 

 

Font notícia i imatge: Cafès Saula.