facebookPixel Pere Cornellà, de Cafès Cornellà, rellança la marca Mahogany, amb els millors cafès del món - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
26 de juny de 2021 gremicafe

Pere Cornellà, de Cafès Cornellà, rellança la marca Mahogany, amb els millors cafès del món

cafes cornella marca Mahogany

 

Pere Cornellà Valls, ha rellançat la seva selecció dels millors cafès del món, 100% Aràbiga, sota la seva marca Mahogany Speciality Coffee.

Aquesta selecció de cafès d’orígens singulars i de petits productors i finques seleccionades dels països Tailàndia, Nicaragua, Colòmbia i Etiòpia.

La marca Mahogany va ser creada el 1991 com una línia de cafès aràbiga d’alta qualitat amb l’objectiu de vendre aquest producte a un segment de mercat especialitzat. En el seu moment va rebre premis de disseny, i ara reprèn la idea, arran del centenari de l’empresa i en un moment en què el sector cafeter té un públic més professional.

La selecció de cafès de Mahogany Speciality Coffee es pot trobar a la seva botiga online, en comerços especialitzats i cafeteries, com el Nonita Coffee Bar, de Girona, i que es poden degustar al Nonita mateix, a Casa Cacao, dels germans Roca, i l’A Tempo, de Jordi Cruz.

Specialty Coffee, implica qualitat, traçabilitat i responsabilitat social, per la qual cosa, Mahogany començarà amb una selecció de quatre petits productors i de finques seleccionades, de quatre procedències, de quatre regions cafeteres.

 

Mahogany, inspirat amb Erna Knutsen, manté les idees de compromís social i ambiental. 

Les etiquetes són de materials reciclables i la compra de cafè és directa a la finca i a preu just. Un cop a Girona, es col·labora amb la Cooperativa Els Joncs, una entitat sense ànim de lucre que atén persones amb discapacitat intel·lectual, dotant-los d’un pla personal, social i laboral.

Tota la informació la trobareu a la web de Cafès Cornellà.

 

 

Font notícia i foto: Cafès Cornellà