facebookPixel Cafès Saula llança la nova llauna de cafè gran espresso Premium Dark India en gra - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
10 d'agost de 2021 gremicafe

Cafès Saula llança la nova llauna de cafè gran espresso Premium Dark India en gra

cafes saula premium dark india

 

Aquest estiu, Cafès Saula ha llançat a la seva botiga en línia la nova llauna de cafè en gra del Premium Dark India. Aquest tipus de cafè blend 100% aràbica, es caracteritza per ser molt potent i complex en aromes, intens i elegant. Està formulat per un 70% de les millors aràbiques de l’Índia i, el 30% d’Etiòpia.

Després de molts anys de viatges i experiències en la selecció i torrat del millor cafè del sud de l’Índia, Cafès Saula presenta la seva última varietat com la més potent i elegant de la seva gamma. Caracteritzada per les seves notes torrades i especiades de xocolata negra, clau i nou moscada.

Cafès Saula presenta aquesta varietat de cafè en un envàs metàl·lic de 500 gr. de gra sencer.

Descobriu-lo i compreu-lo a la seva botiga en línia.

 

 

Font fotografia i notícia de Cafès Saula.