facebookPixel La meitat de tots els llançaments mundials de cafè són sostenibles - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
26 d'agost de 2021 gremicafe

La meitat de tots els llançaments mundials de cafè són sostenibles

grans cafe torrat

 

Segons una nova investigació, el 48% de tots els llançaments de nous productes de cafè durant el 2020 tenien un reclam ètic o ambiental. Aquesta xifra s’ha gairebé doblat respecte al 2019, on aquests productes representaven només el 25%.

Aquest estudi també afirma que el 24% de la innovació mundial del cafè són en càpsules, ja que es tracta del format més controvertit de la seva categoria a causa de la gran quantitat de residus que es generen en els abocadors. Només el 39% de les càpsules en l’àmbit mundial tenen un reclam reciclable. Actualment, una de cada deu càpsules utilitza un reclam biodegradable o compostable.

 

El cafè és una de les categories amb més reclam sostenible a Europa. 

En general, només el 35% dels llançaments de nous productes tenen un reclam sostenible a Europa, mentre que el cafè ho fa en un 64%.

Finalment, la tendència és que els joves considerin la sostenibilitat com un factor clau en l’elecció del seu producte de cafè.

 

Origen notícia: Comunicaffe