facebookPixel Cafès Pont presenta Collection N73 ECO, el nou cafè gurmet ecològic 100% Arabica - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
27 de setembre de 2021 gremicafe

Cafès Pont presenta Collection N73 ECO, el nou cafè gurmet ecològic 100% Arabica

cafes pont eco n73 gremicafe

 

Collection N73 ECO és la nova proposta de cafè de la gamma Collection de Cafès Pont. Un cafè en gra 100% Arabica, procedent de l’agricultura ecològica i certificat per la CCPAE, que garanteix un cultiu de manera natural, sense components químics ni pesticides. A més, tot el procés per a la seva obtenció es realitza de manera sostenible, garantint el respecte pel medi ambient.

Es tracta d’un cafè selecte, ja que, a més de no aportar productes químics, la seva recollida es realitza de manera manual. Això permet als caficultors seleccionar el gra en el punt òptim de recol·lecció, obtenint un producte de major qualitat.

El cafè Collection N73 ECO ha estat creat a partir d’una selecció d’Aràbigues ecològics de les zones muntanyenques de centre i Sud-amèrica i sotmès a un procés de torrat lent, per a conservar tot el seu sabor i característiques organolèptiques. El resultat és una tassa cremosa i plena de matisos, on s’aprecien notes herbàcies, de cacau i de regalèssia.

 

En tractar-se d’un cafè ecològic, aporta major quantitat de vitamines, minerals i antioxidants que els cafès no orgànics. Per tant, compta amb una millor qualitat nutricional, segons demostren nombrosos estudis.

 

Cafès Pont, una aposta per la sostenibilitat

Collection N.52 i N.73 ECO formen part de la gamma Collection de Cafès Pont, una línia especialment creada per al consum del cafè en gra en la llar, sense l’ús de càpsules i sense generar residus, contribuint amb el medi ambient i la sostenibilitat.

Cafès Pont recull l’essència dels millors cafès seleccionats en origen, per a poder gaudir a casa de tota l’aroma i sabor del cafè recentment mòlt. Encara que els cafès de la gamma Collection han estat creats per al seu consum en cafeteres superautomàtiques, també poden preparar-se en qualsevol tipus de cafetera, sempre que es realitzi una mòlta adequada.

El nou Collection N73 es presenta en format Doypack reciclable de 250g i està disponible en supermercats i a la botiga online de Cafès Pont.