facebookPixel Els futurs del cafè Aràbiga, assoleixen el preu màxim dels últims 7 anys - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
18 d'octubre de 2021 gremicafe

Els futurs del cafè Aràbiga, assoleixen el preu màxim dels últims 7 anys

 

El passat dimarts, els futurs de cafè aràbiga va arribar al seu màxim des d’octubre del 2014. Els futurs de robusta per les entregues de novembre també van augmentar, en un 2,1% arran del repunt de Nova York.

La pujada de preus és a causa de les notícies de Reuters, que van informar que els productors de cafè de Colòmbia van deixar de pagar 1 milió de sacs de cafè després d’un augment en els preus globals.

Aquesta pujada de preus es produeix en un context de dèficit d’oferta prevista per l’actual any cafeter. Els problemes logístics, els problemes de transport i la menor disponibilitat de cafè al mercat físic han provocat una lluita per disposar de suficient estoc de cafè.

 

Podeu seguir llegint la notícia a Comunicaffe.