facebookPixel Beure cafè ajuda a millorar l'estat d'ànim a mesura que els dies s'escurcen - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
9 de novembre de 2021 gremicafe

Beure cafè ajuda a millorar l’estat d’ànim a mesura que els dies s’escurcen

cafe ajuda estat anim

 

Segons una nova enquesta paneuropea finançada per l’ Institut d’Informació Científica sobre el Cafè , que explora l’impacte de l’estil de vida i les opcions de dieta en l’estat d’ànim, ha trobat que més d’una quarta part dels adults d’arreu d’Europa experimenten depressió (28%) i augment dels sentiments de tristesa (28%) a mesura que els dies s’escurcen.

L’enquesta es va realitzar a més de 5.000 adults del Regne Unit, Itàlia, Finlàndia, Alemanya i Polònia. Els resultats van mostrar que durant els mesos més foscos i freds de l’any, algunes persones poden patir un baix estat d’ànim persistent, pèrdua de plaer o interès per les activitats normals i falta d’energia, comunament conegut com a trastorn afectiu estacional.

Segons la investigació científica, se sap que les mesures d’estil de vida com una bona dieta i l’exercici regular contribueixen a millorar l’estat d’ànim i el benestarLes investigacions també indiquen que la ingesta regular de cafè pot conduir a una millora en la majoria de mesures cognitives i estats d’ànim, així com una disminució dels temps de reacció i un augment de l’alerta. 

Podeu llegir la notícia sencera a Comunicaffe.