facebookPixel El cafè, un vehicle d'inversió rendible i a llarg termini - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
25 de gener de 2022 gremicafe

El cafè, un vehicle d’inversió rendible i a llarg termini

 

El preu del cafè s’ha augmentat de forma dràstica en els últims mesos. I tot i que els consumidors, n’estan pagant les conseqüències, aquest fet ha afavorit a la valoració del cafè, i, per tant, als inversors d’aquesta matèria primera.

La crisi energètica, el canvi climàtic als països productors de cafè, i la seva demanda a l’alça a causa de l’augment de consum de cafè als domicilis, són els principals factors que estan determinant la valoració del cafè.

“Malgrat el creixent valor del cafè, el consum global ha crescut gairebé un 2% respecte al 2020. La International Coffee Organization (ICO) estima que el consum mundial de cafè s’estima en 167,15 milions de sacs.”

Així doncs, el cafè es situa com un dels vehicles d’inversió més rendible a llarg termini, ja que compta amb una demanda estable, fins i tot es preveu un augment del consum de cafè. El valor del cafè va augmentant, i les previsions també apunten que seguirà aquesta tendència a l’alça.

Hi ha diverses maneres d’invertir amb cafè

Una opció és a través de les grans empreses cafeteres que cotitzen a borsa. Tot i que estan experimentant una situació totalment oposada a la del valor de cafè.

Una altra manera d’invertir en cafè és través de CFD (contractes per diferència). És la manera més flexible d’invertir, ja que no importa si el valor puja o baixa. L’única cosa que té pes per a l’inversor és si encerta el seu pronòstic.

 

Font notícia: inversion.es